Divadelné predstavenie – Krvavý trón

Srdečne pozývame na divadelné predstavenie – Krvavý trón

V nedeľu 12.novembra 2017, podvečer o 17,00 hodine, Vás srdečne pozývame do Kinosály Mestského kultúrneho strediska v Liptovskom Hrádku na divadelné predstavenie Krvavý trón v interpretácii ochotníckeho divadelného zoskupenia a v réžii Vladimíra Špureka.

Dobrovoľníci z cirkevného zboru v Prešove po divadelnej hre Krvavý trón siahli z viacerých dôvodov a nielen kvôli tomu, že v tomto roku uplynulo 330 rokov od Prešovských jatiek. Hra v sebe nesie množstvo silných tém, i preto je jej odkaz stále aktuálny a nastavuje zrkadlo aj dnešnej dobe. Poukazuje na silu viery a modlitby, ktoré pomáhajú obstáť v tých najťažších životných okolnostiach. Usvedčuje nás zo sklonov hádzať vinu na iných a „pilátovsky“ si umývať ruky. Ukazuje, že je ľahkomyseľné podliehať ilúzii krátkodobého víťazstva, keďže tí, čo sa zapredajú zlobe a chamtivosti, nemávajú šťastné konce. V hre rezonuje aj téma lásky – ktorá je na celý život a dokáže sa pre druhého obetovať.

O divadelnom predstavení sa môžete dočítať viac na nasledovnom odkaze: Krvavý trón

Vstupné je dobrovoľné na pokrytie výdavkov spojených s organizovaním divadelného predstavenia. Pozvánku vo forme plagátu si môžete pozrieť na nasledovnom odkaze: Plagát – Krvavý trón

Srdečne Vás všetkých pozývame.

Pridaj komentár